Zorg

Home / Zorg

Uw zorgorganisatie verdient het om gezond te zijn

Hoe dat kan? FBD staat u bij met raad en daad, met als resultaat een gezonde zorgorganisatie

Uw verwachtingen overtreffen, dat is wat we graag doen bij FBD. Daarom vindt u bij ons de financiële specialisten die voorbereid zijn op uw toekomst. Goed opgeleid, betrokken en servicegericht in hun contacten met opdrachtgevers en collega’s. Professionals die voor het gezamenlijke doel gaan binnen uw organisatie. Zo hebben zij zowel zorg- als finance & control ervaring, en brengen uw organisatie naar een hoger niveau. Onze professionals kijken met een frisse blik naar uw bedrijfsvoering.

Wat we doen

Onze professionals leveren maatwerk. Voordat wij aan de slag gaan brengen wij in kaart waar uw ondersteunende organisatie staat. Op basis van deze inventarisatie gaan wij met u in gesprek over de eventueel te nemen vervolgstappen. Geen 'one size fits all' maar maatwerk, dat is waar FBD voor staat! Indien noodzakelijk en gewenst vinden wij voor u de juiste interim medewerker(s) en/of implementeren wij samen met u een gedegen framework om uw organisatie nog beter te beheersen. Hierdoor kunt u zich blijven richten op kwalitatief hoogwaardige zorgverlening aan uw cliënten.

De juiste persoon op de juiste plaats

Professionals die namens FBD aan de slag gaan, kennen we van dichtbij. We vinden dit belangrijk, want naast kennis en ervaring gaat het immers om de persoonlijke klik. We luisteren eerst zorgvuldig naar u als opdrachtgever. En kijken daarna samen met u naar de meest passende (interim) oplossing. Door uw behoefte te matchen met onze expertise sluit uw vraag naadloos aan op ons voorstel. Kies voor FBD als de partner die u écht ontzorgt.

Uw vaste contactpersoon bij FBD

Wilt u meer weten over samenwerking met FBD? Neem contact op voor kennismaking via info@fbd.nl of bel met ons klantteam. Wij maken graag tijd voor u!

Testimonials

FBD actueel