Verzekeren

Home / Verzekeren

Risicobeheersing is een vak

"De vakmensen van FBD kennen de verzekeringsbranche van binnen en van buiten.
Dat merkt u, dat merkt ook uw klant.”


Bent u op zoek naar een verzekeringsadviseur, iemand die meedenkt met ondernemers en hen graag adviseert over risicobeheersing? Iemand die houdt van z’n vak en zich voortdurend ontwikkelt? Dan stellen we u graag voor aan onze verzekeringsprofessionals die uitstekend passen in uw team. Onze talentvolle vakmensen zijn specialist op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen, zorgverzekeringen en pensioenen.

Stappen voorwaarts maken

Onze mensen dragen op een waardevolle manier bij aan uw organisatie, zodat u de volgende stap kunt zetten. Zoekt u een Risk manager, een Actuaris of een andere vakspecialist? Ook dan staat FBD voor u klaar. We denken graag met u mee.

Goed opgeleid en passie voor het vak

De verzekeringswereld is een vak apart. Er verandert veel en de veranderingen volgen elkaar snel op. Bijscholing is dan ook aan de orde van de dag. Bij FBD vindt u mensen met passie voor het verzekeringsvak. Mensen die vertrouwen uitstralen, altijd bij zijn en zich inzetten voor uw klanten.

Uw vaste contactpersoon bij FBD

Wilt u meer weten over samenwerking met FBD? Neem contact op voor kennismaking via info@fbd.nl of bel met ons klantteam. Wij maken graag tijd voor u!