Waarom FBD

Home / Professionals / Waarom FBD

Aandacht, groei en verantwoordelijkheid

"Als FBD-professionals zijn we loyaal, betrokken en integer. Dat stralen we uit, in woorden en in daden. We zijn trots op wie we zijn en wat we doen."

Wil je via FBD aan de slag dan ben je een ambitieuze professional. Dat is het fundament voor onze samenwerking. Je wilt jezelf ontwikkelen, zodat je ook onze klant kunt helpen zich te ontwikkelen.

Aandacht voor mensen

Onze organisatie kenmerkt zich door persoonlijkheid, dynamiek, kennis en innovatie. We hebben oprechte aandacht voor mensen en we stellen jouw eigen mening op prijs. We zijn nuchter en denken in oplossingen. Afspraak is daarbij afspraak. Dit alles maakt ons een degelijke en betrokken partner in de financiële wereld.

Gericht op persoonlijke ontwikkeling

Via onze FBD Academie investeren we volop in kennis, houding en gedrag van onze Interim Professionals. FBD professionals maken via een wetenschappelijke scan kennis met hun persoonlijke talenten en competenties. Door maatwerkopleiding, coaching on the job en begeleiding leggen we verbindingen op een persoonlijke en betrokken manier. Dat vinden we belangrijk. Want jouw ambitie bepaalt onze toekomst.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Als Interim Professional krijg je bij ons veel vrijheid. De vrijheid om je eigen salaris te bepalen bijvoorbeeld. Maar ook je vrije tijd. Je krijgt volop kansen jezelf te ontplooien en we waarderen je initiatief. Onze jarenlange ervaring bij diverse banken en verzekeraars, maakt je tot een spin in het web.

Door onze expertise en jouw kennis en ervaring combineren we het beste van verschillende werelden. We werken succesvol samen in een inspirerende en lerende omgeving. Een mooie mix van vrijheid, verantwoordelijkheid, loyaliteit en ambitie. Het juiste profiel voor onze professionals.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij FBD? Neem dan contact met ons op: wij staan u graag te woord.