Partners

Home / FBD Academie / Partners

Samenwerking met gerenommeerde opleiders

RABOBANK

Al sinds 2000 werkt FBD voor de Rabobank Groep. In co-productie met Rabobank organiseren wij voor schoolverlaters HBO/WO een traineeship.

NOVI

Hogeschool NOVI is de opleider voor professionals op het gebied van ICT en Bedrijfskunde. NOVI staat voor flexibel studeren op het moment dat het de deelnemer uitkomt. Samen met NOVI biedt FBD Academie online modules op post HBO-niveau ter verbreding en verdieping.

TSM BUSINESS SCHOOL

TSM is de business school voor nieuwe leiders die bijdragen aan duurzame ontwikkeling. TSM ontwerpt al meer dan een kwart eeuw vernieuwende en effectieve leertrajecten, waarin talenten van ambitieuze professionals en vraagstukken van organisaties centraal staan. De FBD Academie biedt met TSM een maatwerkprogramma voor de MBA Bancaire Professional.

3MASTERS

3Masters is voortgekomen uit de financieringswereld en geeft vakinhoudelijke opleidingen, onderverdeeld over coaching, learning en tooling. Docenten van 3Masters verzorgen een deel van het opleidingsaanbod binnen FBD Academie.

FLOWPEOPLE

FlowPeople is gespecialiseerd in verbinding van talent en cultuur in organisaties. Het zorgt voor professionele begeleiding en coaching voor de deelnemer tijdens het opleidingstraject. FlowPeople maakt daarbij gebruik van de Systeem Gericht Talent management met behulp van de STM Scan, afkomstig van GrowTalent.