Modules

Home / FBD Academie / Modules

Maatwerk gericht op bedrijfskundige leest

Ben je op zoek naar meer diepgang of vernieuwende inzichten? Volg dan één van de losse modules van de FBD Academie.

World of Finance

De module Finance, van TSM Business School, is toegankelijk voor bancaire professionals die niet het hele MBA-programma willen doen. De module bestaat uit: World of Finance, Strategie en Innovatie, en Investeren en Financieren.

Business Model Canvas

In samenwerking met Hogeschool NOVI ontwikkelde FBD Academie een online module Business Model Canvas. Hoe doorzie je snel het verdienmodel van organisaties? Waar ligt de toegevoegde waarde van bedrijven? Door veranderingen in consumentengedrag staan veel businessmodellen onder druk. De module Business Model Canvas biedt tools om businessmodellen te ontwikkelen of kritisch tegen het licht te houden. In het najaar 2017 zijn er meerdere online modules beschikbaar zoals Stapelen van Financieringen, Fintech en Strategisch Accountmanagement.

Innovatiemanagement

In samenwerking met TSM Business School biedt FBD Academie een module voor Innovatiemanagement. Wil je meer weten over vernieuwing, verandering en innovatie? Met het programma Innovatiemanagement leer je het innovatieproces op een creatieve en effectieve manier vertalen naar de eigen organisatie.

Meer weten?

Wil je meer informatie over een van deze modules? Neem contact met ons op voor data, kosten en mogelijkheden tot deelname via academie@fbd.nl