Onze missie

Home / Over FBD / Onze missie

Missie en kernwaarden

FBD ontwikkelt mensen voor een betere financiële wereld. 

De ervaren professionals van FBD leveren financiële expertise op hoog niveau. Expertise waarmee opdrachtgevers hun uitdagende ambitie kunnen waarmaken. Onze medewerkers zijn nuchtere en betrokken vakmensen. Zij geven organisaties de richting die zij nodig hebben om hun doelen te bereiken.

Wij geloven in ontwikkeling. In onze FBD Academie staan permanente educatie en  persoonlijke ontwikkeling centraal. Dat levert gemotiveerde medewerkers op die het allerbeste uit zichzelf en hun omgeving kunnen halen. 

We streven naar partnerschap op basis van vertrouwen en verbondenheid. Samen zijn we succesvol. We nemen de tijd om mensen en organisaties goed te leren kennen. En omdat wij iedereen echt persoonlijk kennen, leveren wij altijd de beste match. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Milieu en economie zijn thema’s die centraal staan. Ook eerlijk zaken doen, verantwoorde arbeid en goed werkgeverschap maken deel uit van onze maatschappelijk verantwoordelijkheid. 

Onze kernwaarden ontwikkeling, nuchter en samen (ONS) staan centraal en dragen bij aan onze missie om mensen te ontwikkelen voor een betere financiële wereld.