Waarom FBD

Home / Opdrachtgevers / Waarom FBD

Voor de beste match

"Wij kennen onze professionals goed en weten zo de beste matches te maken.
Zo krijgt iedereen precies dat wat hij zoekt en meestal zelfs meer."

De mensen van FBD geven hun opdrachtgever een boost. Ze nemen het voortouw en voeren veranderingen door waar wenselijk en/of nodig. Dit doen ze op projectmatige of tijdelijke basis. FBD professionals zijn onafhankelijk en hebben geen banden met financiële instellingen of belangenorganisaties. Ze zeggen JA als het kan en NEE als ze denken dat dit nodig is.

Aandacht voor u als opdrachtgever

Wij luisteren goed naar de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Vaak gaat er een vraag schuil achter de eerste vraag. Daar ligt onze uitdaging en daar ook onderscheiden wij ons als FBD. Wij vinden voor u de best passende professional. FBD werkt voor toonaangevende financiële instellingen in Nederland. Onze opdrachtgevers zijn kritisch en nemen alleen genoegen met het allerbeste. Terecht, want zij vormen de spil van onze economie.

Daar werken wij hard aan, iedere dag. Wij kiezen dan ook niet voor de gemakkelijkste weg. Wel voor de beste,... voor u.

Ontwikkeling van onze professionals

FBD-ers zijn uitstekende professionals. Specialisten met de nodige bagage, zowel inhoudelijk als persoonlijk. De FBD Academie investeert volop in het vergroten van kennis en het verbeteren van houding en gedrag. Via maatwerkopleiding, coaching on the job en begeleiding, leggen we verbindingen op een persoonlijke en betrokken manier.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de inzet van onze specialisten op het gebied van Zakelijk banciar, Verzekeringen, Management, Compliance? Neem dan contact met Frank van den Hul op via 06-51015091 of ons contactformulier