FBD Methode

De FBD-Methode

Werkt u samen met ons, FBD, dan kunt u rekenen op een professioneel, onafhankelijk team van financieel experts. Een gedreven, betrokken organisatie die u niet alleen koppelt aan de meest flexibele, ondernemende en stressbestendige specialisten die uw bedrijf op korte termijn naar een hoger plan kan tillen. Nee, wij kijken verder en selecteren alleen díé specialisten die uw organisatie met hun waardevolle achtergrond – op zowel persoonlijk als inhoudelijk gebied – ook op de lange termijn verder helpt. FBD-professionals zeggen ‘ja’ als het kan en ‘nee’ als ze denken dat het nodig is.

Dit hebben onze mensen onder meer gecreëerd bij de FBD Academie, die gedreven experts oplevert die het allerbeste uit hun klanten kunnen halen. Zonder dat daarbij ook maar enige vorm van belangenverstrengeling komt kijken, want tegen banden met banken of andere stakeholders zeggen wij bewust ‘nee’. Wij zijn FBD, hoe kunnen we u verder helpen?

Waarin onderscheiden wij ons nog meer?

Vaak gaat er een vraag schuil achter de eerste vraag die u ons stelt. In het antwoord vinden op dát achterliggende vraagstuk ligt onze kracht. Daarmee onderscheiden we ons als FBD voor onze klanten.

Professionals, die we stuk voor stuk kennen, sluiten zich graag bij FBD aan vanwege niet alleen de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (op maat), maar ook de oprechte aandacht die we hen kunnen bieden. En FBD luistert naar zijn mensen, want die vormen de spil voor onze economie.

FBD weet mensen aan zich te binden door een combinatie van een persoonlijke sfeer en een ambitieuze ontwikkelgerichte cultuur.

Onze diensten


Meer weten?

Wilt u meer weten over werken voor of samenwerken met FBD? Belt u gerust met 0546 808 304 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak. We maken graag tijd voor u.