FBD Academie

Home / Professionals / FBD Academie

Een FBD-er ontwikkelt zich proactief

De FBD Academie is een essentieel onderdeel van FBD. Onze strategie is namelijk gebaseerd op het voortdurend ontwikkelen en delen van kennis en kunde.


Elke professional die verbonden is aan FBD, werkt aan z’n eigen ontwikkeling. In overleg met z’n intervisor volgt hij een trainee-programma, één of enkele modules, een MBA-programma of een traject op maat. Ook deelt een FBD-er graag z’n kennis en vaardigheden met anderen; met individuen maar ook met teams bij opdrachtgevers. Als coach, trainer of gewoon zoals goede collega’s dat doen.

Samen naar een volgend level

Opdrachtgevers weten FBD te vinden voor een financieel specialist op een specifiek vakgebied. Maar ook als zij een coach of trainer zoeken voor een vraagstuk op maat. Bijvoorbeeld om een individu of zelfs een heel team te begeleiden naar een hoger of ander level.

Ook voor uw professionals

De FBD Academie biedt kwalitatief hoogwaardige en praktijkgerichte opleidingsprogramma’s, voor iedereen toegankelijk. We bieden opleidingsprogramma’s aan op verschillende niveaus, zowel persoonlijk als via online modules. We zorgen voor overdracht maar ook voor borging van opgedane kennis.

Direct toepasbaar in de praktijk

De FBD Academie staat voor praktijkgericht leren en ontwikkelen. Naast programma's voor trainees en een MBA op WO-master niveau, bieden we losse modules die gericht zijn op bancaire professionals, verzekeringsdeskundigen en bedrijfskundigen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over samenwerking met FBD of de FBD Academie? Neem contact op voor kennismaking via academie@fbd.nl of bel met Petra Lammerink, Coördinator Opleidingen, via: 0546 808 304. We maken graag tijd voor u.

Testimonials