Finance & Control

Home / Finance & Control

Partners in business

"Een financieel expert, oplossingsgericht en nuchter.
Een gepassioneerd verbinder in de organisatie…
Dat móet wel een FBD-er zijn."


Uw onderneming, altijd in beweging, soms een pas op de plaats, dan weer groeien. Hoe fijn is het dan, om een ervaren financiële manager naast u te hebben staan. Een professional in Finance en Control, integer en vertrouwd. Iemand die zorgt dat u elk moment van de dag weet waar u staat met uw onderneming, zodat u, met de grootst mogelijke zekerheid, de juiste koers vaart. 

Verbindend

Een FBD-er Finance & Control is in z’n element als u hem inzet als verbindende schakel tussen strategie en finance en tussen finance en de rest van uw organisatie. Hij zorgt voor goede contacten tussen uw bedrijf  en de bank, de accountant en andere stakeholders. 

Financiële expertise en slagkracht

Gedreven professionals met passie voor Finance en Control, vindt u bij FBD. Door opleiding – onder meer via FBD Academie – en ervaring, voelen zij zich thuis in de financiële wereld. Als financieel directeur, manager of controller zijn ze oplossingsgericht, ondernemend en tactvol slagvaardig.  

Uw vaste contactpersoon bij FBD

Wilt u meer weten over samenwerking met FBD? Neem contact op voor kennismaking via info@fbd.nl of bel met ons klantteam. Wij maken graag tijd voor u!