Compliance & Privacy

Home / Compliance & Privacy

Vertrouwen is goed, maar…

"Wie is uw klant, met wie doet hij zaken en vormt die relatie wellicht een risico voor uw onderneming?” 


Vertrouwen is goed, maar onvoldoende als u staat voor bedrijfsvoering die integer en waterdicht is. Een professional van FBD met Compliance en Privacy als specialisme, helpt u bij het integreren van Compliance in uw bedrijfsvoering. Gedegen beleid waarmee u frauduleuze praktijken en/of ongewenste verrassingen snel signaleert en oplost.

Aanpakken van de oorzaak 

Een FBD Compliance Professional signaleert compliance risico’s, en voorkomt bijvoorbeeld dat uw organisatie relaties aangaat met partijen die uw imago kunnen schaden. Gedreven en met passie gaat hij op zoek naar de oorzaak van ‘de lekkende kraan’, nog voordat hij gaat ‘dweilen’. Een professional dus, die zichzelf terugverdient.

Zorgvuldig en integer

FBD laat u graag kennis maken met een specialist in Compliance & Privacy. Iemand ook die volledig thuis is in de AVG-wetgeving en die van een ondoorgrondelijke guidance, een werkbaar en praktisch dossier maakt. Iemand die zorgt dat u voldoet aan alle eisen die de overheid stelt aan uw organisatie volgens bijvoorbeeld de Sanctiewet of de Wwft-wet. Zo doorstaat u elke toetsing door de toezichthoudende instanties op betrouwbaarheid.    

Uw vaste contactpersoon bij FBD

Wilt u meer weten over samenwerking met FBD? Neem contact op voor kennismaking via info@fbd.nl of bel met ons klantteam. Wij maken graag tijd voor u!