Banken

Home / Banken

Verbinders tussen klant en bank

"Direct de juiste match. Hoe dat kan? Bij FBD kennen we onze professionals door en door, zowel vakinhoudelijk als qua persoonlijkheid! 


Uw verwachtingen overtreffen, dat is wat we graag doen bij FBD. Daarom vindt u bij ons bankiers van de toekomst, goed opgeleid, betrokken en servicegericht in hun contact met klanten en collega’s. Professionals die uitstekend functioneren op zowel leidinggevende als adviserende en uitvoerende posities.

Continue ontwikkelen 

FBD-ers richten zich op het continue ontwikkelen. Dat doen ze onder meer door opleidingen te volgen via de eigen FBD Academie. Zo voelen ze zich thuis in de complexe, steeds veranderende financiële wereld. Ze adviseren, ondersteunen en dragen graag kennis over aan collega’s, ondernemers en particuliere klanten.

De juiste persoon op de juiste plaats

Mensen die namens FBD aan de slag gaan, kennen we van dichtbij. We vinden dit belangrijk want naast kennis en ervaring, is het immers de persoonlijke klik, waar het bij goed functioneren om draait. We luisteren zorgvuldig naar u als opdrachtgever, en plaatsen zo de professional, die met z’n expertise naadloos aansluit bij uw vraag. Kies voor FBD als partner die u écht ontzorgt.

Uw vaste contactpersoon bij FBD

Wilt u meer weten over samenwerking met FBD? Neem contact op voor kennismaking via info@fbd.nl of bel met ons klantteam. Wij maken graag tijd voor u!

FBD actueel