Financials van Morgen Radio 2019

Lets talk Finance heet vanaf heden: Financials van Morgen Radio, dé nieuwe FBD-talkshow op New Business Radio. Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met opmerkelijke spelers uit de financiële wereld. In Financials van Morgen hoor je hoe zij dealen met de dynamiek rond hun specialisme!

Donderdag 14 februari was het tijd voor de eerste radio-uitzending van Financials van Morgen Radio op NewBusiness Radio. Met dit nieuwe radiostation willen we verdieping aanbrengen op de onderwerpen die  de financiële wereld bezighouden. 

Financials van Morgen Radio stond in het teken van compliance! In de nasleep van de economische crisis staan financiële instellingen voor de uitdaging om het vertrouwen in hun sector terug te winnen. De overheid houdt iedereen scherp in de gaten. De wetgeving is aangescherpt, het toezicht geïntensiveerd. Nooit eerder was het belang van compliance zo groot. Challengers en gamechangers volgen elkaar in hoog tempo op. Het spel èn de regels veranderen continu. Hoe sluit je aan bij een relatie die steeds meer verwacht en is de geest van 2008 weer terug in de fles? Luister naar verhalen en verwachtingen uit het veld in Financials van Morgen, live vanuit de studio van New Business Radio en terug te luisteren als podcast.

Samen met hoogleraar Peter Diekman, Ziv Baïda (gespecialiseerd in de toepassing van data-technologie binnen het bedrijfsleven én schrijver van de blog Insights Unboxed) en Michel Strikker vanuit FBD gingen we in op het (momenteel) meest spraakmakende thema binnen de financiële sector: het voldoen aan wet- en regelgeving. Relevant, gezien de berichtgeving rond ING en recentelijk bijvoorbeeld Rabobank.

Luister hier de podcast op Spotify 

Peter Diekman: Klik hier  

Ziv Baida: Klik hier 

Michel Strikker: Klik hier 

Financials van Morgen Radio wordt mede mogelijk gemaakt door FBD. Kennis van mensen, Kennis van zaken.