FBD Finance & Control komt van de startbaan

Home / Nieuws / FBD Finance & Control komt van de startbaan

FBD Finance & Control komt van de startbaan

Naast banken bedient FBD ook het bedrijfsleven met financiële expertise. Dat doen wij vanuit de unit Finance & Control. Onder aanvoering van Maarten Sanders is Finance & Control van de startbaan gekomen. Maarten is als parttime CFO begonnen bij AELS (Aircraft End of Life Solutions) op vliegveld Twente. Daarnaast zijn er een aantal samenwerkingsverbanden gestart. 

‘Door de groei in de economie is de markt dynamisch. Er gebeurt veel in het midden- en groot bedrijf. Daardoor is er behoefte aan goede en ervaren financiële professionals. Wij vervullen opdrachten voor financieel managers, cfo’s en controllers in het bedrijfsleven. Voorgenoemde rollen kunnen op projectbasis zijn, bijvoorbeeld bij een overname of reorganisatie, of voor een langere periode om financiële stabiliteit te creëren bij een onderneming. Ook de werving en selectie kunnen we verzorgen’, aldus Maarten. 
Maarten Sanders heeft een financiële achtergrond bij diverse bedrijven in het bedrijfsleven in Oost Nederland.  

Samenwerkingsverbanden 
Onlangs zijn er nieuwe samenwerkingsverbanden gestart. Door deze nieuwe samenwerking heeft FBD twee nieuwe functies kunnen invullen; een CFO bij een mooi Twents bedrijf en een interim concern controller bij een bedrijf in de Noordoostpolder. Voor de komende periode hebben wij nog enkele opdrachten in de pijplijn zitten. Op dit moment vervullen we veelal de senior functies bij bedrijven. In de toekomst willen wij ook een totaaloplossing bieden bij MKB-plus bedrijven. Door om-/bijscholen van financiële professionals via onze FBD Academie ontstaan er nieuwe kansen in de financiële markt.   

Meer informatie 
Wilt u meer informatie over wat FBD voor u kan betekenen? Neem contact op met Maarten Sanders via
06 12 45 93 84 of mail naar m.sanders@fbd.nl