Pitch jezelf tijdens geslaagde kwartaalbijeenkomst

Home / Nieuws / Pitch jezelf tijdens geslaagde kwartaalbijeenkomst

Pitch jezelf tijdens geslaagde kwartaalbijeenkomst

Eénmaal per kwartaal komen alle professionals van FBD bij elkaar. Uit alle delen van het land komen zij samen om bij te praten, te netwerken en de ontwikkelingen met elkaar te bespreken. Maar ook voor een goed en persoonlijk gesprek. Bij ons is jouw privéleven namelijk minstens zo belangrijk als jouw zakelijke prestaties.

Financial van de toekomst
In zijn inleiding blikte directeur Henk Kelder terug op de afgelopen periode. Hoe hebben onze klanten ons ervaren? Waar willen wij naartoe en wat gaan wij doen om daar te komen? De financial van de toekomst kijkt natuurlijk vooruit!

De presentaties die onze collega's hierna verzorgden vulden de inleiding van Henk Kelder uitstekend aan. Ze schenen licht op business development en op onze unieke Bankmensen academie. Cruciale onderwerpen, want hiermee laten we zien dat wij ons onderscheiden.

Ik vind jou leuk, wat vind je van mij?
Na het eten kreeg iedereen de kans zichzelf in het zonnetje te zetten. Onder de vakkundige leiding van Monique Sleiderink ging eenieder aan de slag met zijn persoonlijke pitch. Hoe presenteer je jezelf op een opvallende, onderscheidende en overtuigende manier? En dat binnen anderhalve minuut! Een spannende, grappige en leerzame onderneming met als resultaat een aantal prachtige filmpjes waarin onze collega's zich op overtuigende wijze presenteren. De pitches zullen, samen met het CV, worden gebruikt bij het voorstellen van kandidaten bij opdrachtgevers.

Op weg naar huis had menigeen een glimlach op zijn gezicht en verheugde zich vast op de volgende kwartaalbijeenkomst. Zo hoort het, vinden wij. Investeren in ontwikkeling, aandacht voor de professional en verbinding staan centraal bij FBD. Dat levert gemotiveerde medewerkers op die het allerbeste uit zichzelf en hun klanten kunnen halen. Want wij geloven in mensen met kennis van zaken die zichzelf willen blijven ontwikkelen.

FBD actueel