FBD helpt mens en organisatie!

Home / Nieuws / FBD helpt mens en organisatie!

FBD helpt mens en organisatie!

Wat heb jij nodig? Wat is jouw succesformule? Door middel van onze eigen Bankmensen Academie bieden wij ontwikkeling op gebied van kennis. Naast kennis focust FBD zich op persoonlijke ontwikkeling, gericht op talent. Dit door middel van een zelf ontwikkelde talentenscan.

FBD staat voor ontwikkeling, op het gebied van kennis maar ook op het gebied van vaardigheden en competenties “Voor de persoonlijke kant van deze ontwikkeling maakt FBD gebruik van haar dochterbedrijf GrowTalent die met behulp van een zelfontwikkelde talentenscan ondersteunt bij selectie en coaching. GrowTalent helpt ook bedrijven bij het inzicht verkrijgen in het aanwezige talent”, aldus Hans Stomphorst, directeur en coach van GrowTalent. De talentenscan brengt zachte informatie op individueel, team- en organisatieniveau op een systematische en objectieve manier in beeld.
 
Talentenscan
GrowTalent houdt zich bezig met talentontwikkeling en neemt als vertrekpunt de persoonlijke eigenschappen of individuele talenten. De vertaling van talenten naar competenties en (team)rollen helpt mensen in hun kracht te komen c.q. te blijven. Kortom: kom op basis van je persoonlijke eigenschappen en talenten in je kracht in een functie waarbij je de gevraagde competenties makkelijk kunt laten zien, omdat ze aansluiten bij wie je bent!

GrowTalent inschakelen
Opdrachtgevers van Growtalent zijn bedrijven die meer inzicht wensen in de aanwezige talenten van medewerkers. Maar ook inzicht wensen in wat wél en niet werkt in hun bedrijf. Enerzijds om individuen te helpen bij hun ontwikkeling maar anderzijds om het management te helpen grip te krijgen op het aanwezige potentieel. De laatste opdracht die door GrowTalent werd uitgevoerd was voor Klaas Jan Vijn, zelfstandig werkend interim manager & consultant: “In verband met een herinrichting van een organisatie heb ik contact opgenomen met Hans Stomphorst. Samen hebben we een plan gemaakt over de uitvoering van een competentiescan bij het bedrijf en heel specifiek over de juiste samenstelling van de directie. Hans besteedt oprechte aandacht aan de medewerkers en weet vervolgens de vertaling te maken naar wat de talenten en competenties van de verschillende (groepen) medewerkers betekenen voor het bedrijf en adviseert op strategisch niveau de directie over wat wenselijk is aan acties om doelen te bereiken voor mens en organisatie. Mede door de goede en plezierige samenwerking met Hans Stomphorst verliep het gehele proces soepel en is het uiteindelijke eindresultaat gerealiseerd”
 
Contact
Wilt u meer informatie over de talentenscan of wat GrowTalent voor u en/of uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met Hans Stomphorst via info@growtalent.nl of telefoonnummer 06 12144394.