MVO: Twee collega’s voor Agriterra naar Vietnam

Home / Nieuws / MVO: Twee collega’s voor Agriterra naar Vietnam

MVO: Twee collega’s voor Agriterra naar Vietnam

Twee collega’s van FBD, Dries Bonenkamp en Marc Bevelsborg, zijn door Agriterra uitgenodigd om eind augustus een project in Vietnam te ondersteunen. Johan Slot en Rob te Horst gingen hun al voor in verschillende andere opdrachten.

Agriterra is een stichting en opgericht door de Nederlandse agrarische sector. Agriterra geeft advies aan agrarische bedrijven en coöperaties in ontwikkelingslanden. In 2025 zijn er wereldwijd meer dan 9 miljard mensen, 60% meer dan in 2015. Dit betekent: een grotere vraag naar voedsel en daarmee worden boeren steeds belangrijker. Maar zij staan voor veel uitdagingen zoals verstedelijking, de noodzaak om productie snel te verhogen, voedselveiligheid en klimaatverandering. Kijk op www.agriterra.org voor meer informatie.

Het project
Agriterra is voor dit project op zoek naar ervaren accountmanagers met kennis op het gebied van financiën en landbouw. In dit project zullen zij het bestuur, het financieel management en de business case van het bedrijf beoordelen. Verder gaan zijn in gesprek met stakeholders en leden van het bedrijf. Het is belangrijk om de culturele verschillen goed in te kunnen schatten. Een uitdagende opdracht!