CDD-opleidingstraject UWV en FBD centraal tijdens Financials van Morgen via New Business Radio!

Op donderdag 12 december is het weer tijd voor alweer de laatste uitzending van Financials van Morgen via New Business Radio voor dit jaar! Tijdens deze editie staat het compliance-opleidingstraject, dat financieel detacheerder FBD en uitkeringsinstantie UWV gezamenlijk hebben ontwikkeld en uitgerold, centraal. Tune in van 16.00 tot 17.00 uur!

De behoefte aan financials met kennis van Customer Due Dilligence (CDD) en KYC (Know Your Customer) is gigantisch toegenomen en de bankenwereld is naarstig op zoek naar deze CDD/KYC-analisten. Om in de behoeften tegemoet te komen én talentvolle mensen aan het werk te krijgen, hebben FBD en het UWV een opleidingstraject ontwikkeld, waarmee potentials binnen een werkweek de fijne kneepjes van het CDD/KYC-vak aangeleerd krijgen. Financieel opleidingsinstituut Duker & Baelemans verzorgt deze CDD-training.

In Hilversum schuiven onder meer Michel Strikker (FBD), Mark Dukers (Dukers & Baelemans) en Marc Kazius (kandidaat CDD-opleidingstraject) aan om het over deze gezamenlijke propositie én het succes te hebben.

Luister tussen 16.00 en 17.00 uur naar Financials van Morgen via New Business Radio via deze link, of na afloop als podcasts op onze website.